tuffa tider

nu har "äntligten" alla läxor börjat strömma in! det är matte, engelska, religion och mer kommer väl.. men något som är kul är att vi har marcus i både internationellt och hållbart iår. han är en liten filur som gått och sjungt idag. marcus är bra.  och något annat som är bra är mitt schema - börjar liksom aldrig tidigare än halv 10 fast jag hade faktiskt hellre slutat tidigare, men whatever. det är bara tacka och ta emot, liksom! detta kommer bli ett bra år, med klassfester varje vecka eller vad det var vi sa idag? ;)


nu hade det varit bra att få veta när man börjar imon, förstår mig inte riktigt på mitt schema. står att marcus har en lektion men jag vet inte om jag har den och alla internationella-människor tycks alltid vara offline när jag behöver hjälp. (förutom mård som nu är online men inte svarar) men likabra man åker in dit och får sin matte gjord som jag inte fattar någonting av. hade jag nämnt den för mamma hade hon fått värsta spelet på mig. vilket är förståeligt. hoppas bara något klokt huvud kan hjälpa mig imorn.

och nej curre du är absolut inte jobbig ;)
bara det att våra ettor tar våra muggar, parkerar där de inte får & är dryga.


det är visst nån som är tillbaks
jag undrar vad det är som är så speciellt med dig
för något måste det vara.
grön.







always look on the bright side of life ..






Kommentarer
Postat av: Anonym

"bara det att våra ettor tar våra muggar, parkerar där de inte får & är dryga."



du har väl också varit 1a en gång, när allt är nytt är det inte så lätt. föregå med gott exempel istället för att sätta dig på dem!

2008-08-26 @ 17:52:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0