walking back to happiness, can I?

jahaja, då har man skaffat sig en ny blogg.
inte för att man behöver det, men kan alltid vara kul!



igår  hade oscar fest här, och det var riktigt lyckat! folket var på topphumör och allt var kanonkalas! verkligen lyckat, tack alla för en rolig kväll! (för det finns inget bättre än att festa med folk man känner och tycker om!) och jag tycker sannerligen om er, till 1000!
(bilder kommer kanske senare, finns annars på; www.bilddagboken.se/nats)
 
fast det fattades några ;( men det tar vi igen!

nyår snart då, blir nog till att vara här och mysa med de bästa? alla är så välkomna så! ochefter igår verkade det som om grannarna är kanon med, för inga klagomål fick vi trots att vi var "ganska" högljudda. ooops. men bara kom hit på nyår om ni inte har något annat att göra! ;D

vet du? jag ångrar det inte! du har fått smaka på din egen medicin! sådetså! ;/


ph, på allvar nu! när ska vi ses? att inte träffa dig ofta är en stor förlust.
mina öron behöver höra ditt glada och lyckliga skratt! är glad att jag har dig!<3


jag kommer alltid att sakna vår tid. men det är bättre att inse att det är det jag får fortsätta att göra med. för trots allt kan ju inget klå sommaren '06. det vet vi båda två. så varför kämpa emot och inse sanningen att vi kan aldrig återskapa något sånt. du har ditt liv och jag mitt. men vi ingår ändå i varandras, lite iaf! (a)

- vad var det för fel på oss? att du bara kan svika oss på det sättet? visst, jag kan förstå dig till en del. men du var en av mina bästa kompisar, och att sakta men säkert glida ifrån varandra är sorgligt! ;(


vissa saker känns som om de aldrig hänt, vissa bilder känns som om de inte är tagna i detta livet. men allt finns där, och dunkar en i ryggen och ibland lockar även det förflutna fram en tår. men bara ibland..


nej, nu har jag massa att packa för jag ska hem.. iaf tills på måndag, då vi ska partaja!  men usch, imorgon väntar plugg. det är ett lov, man ska faktiskt vara ledig då!?

ciao amigos! (och jag ska gå på spanska? får nog öva lite mer.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0