you're a lovekiller

Allt är chill för tillfället, sitter i Josses och Emils kungliga soffa medans de två ligger och snarkar. De ska nämligen upp tidigt imorn då Joss ska jobba och Emil fiska vilket betyder att jag får sovmorgon vilket passar mig perfekt. Joss kommer ändå hem 11.30 så kommer nog inte känna av ensamheten något. Dessutom kan jag behöva vila ut, har ju varit ute på äventyr idag!

Runt lunch satt vi nämligen i köket och hade precis ätit frukost när vi tänkte ut vad vi skulle hitta på. Såg nog ut som två frågetecken när Joss knäcker nöten - vi åker till Ullared. Helt impulsartat och vi börjar snurra runt i lägenheten och så satt vi i bilen en stund senare och verkligen påväg!

Det var precis som jag trodde - STORT! Man fick nästan lite panik eftersom det kändes som om man skulle missa allt men tror vi var överallt faktiskt vilket resulterade i ont i fötterna. Men nöjd med inköpen blev jag absolut och priserna var hur sjuka som helst! Man 'sparade' nog endel även om man samtidigt slösade, men köpte faktiskt saker jag behövde. Jag vet att jag kommer låta hur gammal som helst nu när jag berättar att jag köpte en stekpanna i gjutjärn men jag har faktiskt velat ha en sån hur länge som helst. Och denna kommer jag att kunna ha hur länge som helst då det är 25års garanti! Tänk er, kan fortfarande lämna in den på garantin när jag är 44 bast! Kan visa er vad jag köpt, eller åtminstone berätta då uppdaterade bilder inte riktigt är min grej som ni nog vet vid det här laget.

Nu ska jag fortsätta med min myskväll all by my self. Eller själv och själv, har roliga Ali som sällskap på MSN så jag överlever. Ikväll pratar vi om livet och ödet, vilka vägar livet vill för en. Han är för jäkla bra människa ska ni veta, det har jag alltid tyckt. Så ville egentligen bara uppdatera er med allt skoj vi gjort sen jag kom till Jönköping. Trivs så bra här med Joss (& emil, såklart!) Skönt att få 'bara vara' med varann, allt är inte planerat utan bara att sitta och kolla på tv är kul. För det är sånt som man faktiskt gör om man hade bott nära varann, så ibland kan man ju låtsas att fallet var så.

Bloggen är ju egentligen till min egna del men precis som Olivia sa tidigare i sommar: det är så vi har följt med i varandras vardag. (Ok, kanske inte ordagrannt men ni fattar) Och det är verkligen så och jag tycker det är så bra, för man vet lite ändå. Fast det finns ändå inget som är bättre än en liten pling i telefonen, kan tjöta med de bästa i evigheter och jag är lyckligt lottad som har bra människor som bryr sig lika mycket tillbaka. För det är det vänner är till för. Man ska kunna se om ens vän inte mår bra, man ska inte behöva snirkla utan allt ska vara enkelt. Behöver en vän hjälp, så ska man hjälpa till. Och min soffa är alltid ledig om någon inte har någonstans att sova. Ni ska veta att ni är bra, för det är ni verkligen. Så behöver ni en axel att gråta på, en puff i rätt riktning eller bara ett gott skratt finns jag här för er till 100% för jag vet att ni är det för mig med. Livet är tufft, men har vi varann blir vardagen bubbelgumsrosa istället för grå ♥ Så tänk inte på alla mil, tänk på personen som finns efter alla milen. För är man vänner, så betyder inte det allt det andra så mycket. VÄNSKAP! ∞

"I mess with my friends a lot. But thats just becayse I dog'em so damn bad, and I clown when I smoke my pot. Together we've done so much fun shit in our days, I remember the half!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0